Recensies 2015


Terug naar B&B Uit het Gastenboek

Terug naar B&B Uit het Gastenboek


Lieve Ria & Ad                          25 februari 2015

….. wij kwamen langs het modderpad …..,   (niet) de eerste gasten dit jaar te gast bij jullie,  op deze meest prachtige plek aan de bosrand. Ons raakte niet alleen de tot in de puntjes verzorgde B&B en jullie gastvrijheid, maar ook de liefde, de aandacht en de zorg die jullie aan ons hebben geschonken. Dank voor alles en veel goeds voor jullie toekomst.

Hartelijke groet, Leonie en Christophe

                                                                                            _________________________

Beste Ria & Ad              4 maart 2015

Met erg veel plezier bij jullie geslapen in jullie B&B. Veel gastvrijheid en zorg en een heerlijk ontbijt. Bijkomstigheid was dat ik gebruik kon maken van de fysiotherapie bij Ad. Daarvoor dank. Misschien kom ik weer om alsnog een ronde te kunnen hardlopen hier in de Drunense duinen. Dank en misschien tot ziens.

Bas uit Dronten

                                                                                            _________________________

Beste Ria en Ad,                      14 maart 2015

Wat een verrassing toen we aankwamen! Jullie B&B is echt zo leuk als op de site te zien is. Wat een heerlijke ruimte. Gezellig ingericht, praktisch en een prima bed. Wat een hartelijke ontvangst hebben jullie ons ook gegeven met scones en thee of koffie en het ontbijt was heerlijk overdadig met als topper: het warme, zelf gebakken kaneelbrood! Dank jullie en misschien tot iens.

Marcel en Pauline.

                                                                                           _________________________

Beste Ria  & Ad                         11-4-15

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrije ontvangst! Wat een mooi plekje hebben jullie hier. Excuus nog dat onze maagjes de heerlijke maar voor ons wat grote apfelstrudel niet konden bergen :-). We hebben een fijn verblijf gehad. Dank daarvoor en groet

Martijn & Ingelien

                                                                                          _________________________

Beste Ria  & Ad                          25-4-15

Dank voor jullie gastvrijheid! We hebben genoten van deze mooie plek en zijn zeker van plan om nog eens terug te komen. Vrijdag in de tuin in de zon gelegen en gisteren weggeregend op de fiets; van alles wat..:-)

Groet Richard en Meta

                                                                                          _________________________

                                                      16-5-2015

Helaas hebben we maar 1 nacht in dit heerlijke huisje overnacht. Wat een rust. Vandaag lopen we verder naar Den  Bosch, het Hertogenpad. Het was allemaal prima in orde.

Bedankt, Tine en Arnoud uit Voorburg

                                                                                          _________________________

Beste Ad en Ria                          23/24 mei ‘15

Wat hebben we genoten tijdens ons verblijf  in het prachtige Anny’s hoeve! We vonden het heel bijzonder en bijzonder aangenaam om met heerlijke speculoos thee, een apfelstrudel en heerlijk gebabbel kennis te hebben gemaakt! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de fijne bedden, ‘t heerlijke ontbijt en ‘n momentje in het zonnetje in de voortuin. Daarvoor hartelijk dank! We zullen nog vaak met fijne, warme gevoelens en herinneringen terugdenken.

Hartelijke groeten, Floris Jan & Coco Masmeijer

                                                                                         _________________________

Beste Ria & Ad                           19/07/ ‘15

We hebben en heerlijk verblijf gehad en genoten van alles. Het was tot in de puntjes verzorgd !

Hartelijk dank en tot een volgende keer ! Groeten van Stefanie & John.                                                                                          _________________________

                                                      21-7-2015

Wij hebben genoten van de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en de omgeving. Een absolute aanrader.

Stefanie Waagmeester

                                                                                         _________________________

                                                      19/07/ ‘15

Wat een ongelofelijk mooie plek en een heerlijke B&B. Zou het een hoop mensen willen aanbevelen. De heerlijke rust, de prachtige natuur en het gastvrije onthaal; een weldaad! Vroeg in de ochend een wandeling in het bos is een aanrader. Wat ik mis is een waterpunt of klein keukenblokje op de plaats van de koelkast. Voor eten moet je echt de deur uit. Het zou fijn zijn van de rust te kunnen genieten en zelf een maaltijd te kunnen opwarmen en nuttigen. Dat het ontbijt zonder aankondiging gebracht wordt (via de tussendeur) toen ik net onder de douche vandaan kwam, vond ik als vrouw  alleen op z’n zachtst gezegd niet prettig.

Jeannette.

Onze reactie via de mail op deze recensie:

Hallo mevrouw Pijman,

Graag willen wij inhoudelijk reageren op uw recensie. Wij zeggen u uiteraard dank voor de lovende woorden.

Uw opmerking over het ontbreken van een keukenblokje en het niet kunnen opwarmen van een maaltijd kunnen wij om verschillende redenen niet realiseren. Enerzijds was u in een Bed en Breakfast, dus voor een overnachting en een ontbijt.

Anderzijds verbieden de gemeentelijke voorschriften ons om keukenvoorzieningen in de B&B te maken. In dat geval zou er sprake zijn van een woning en zou het pand een woonvergunning moeten hebben, wat helaas niet het geval is.

Ria had met u afgesproken dat het ontbijt om 9.00 uur zou plaatsvinden. Zij heeft daarbij blijkbaar niet vermeld dat het ontbijt in de ruimte beneden zou worden geserveerd. Het is logisch dat het daar dan ook kort van tevoren moet worden klaargezet. Dat zou u dan niet vervelend verrast hebben. Overigens is de douche op de verdieping en zullen wij daar nooit komen als onze gasten nog aanwezig zijn.

Wij hopen dat u al met al toch met een goed gevoel bij ons bent vertrokken, ook ondanks het misverstand over het niet door gasten mogen ontvangen van andere mensen die niet bij de reservering zijn meegeboekt. Wij hebben onze websitepagina bij www.bedandbreakfast.nl daarop aangepast, op onze eigen website werd dat al nadrukkelijk vermeld.


Beste Ad en Ria,
Ik lees net pas de reactie want ik ben op vakantie. Ik heb het heerlijk gehad in jullie mooie B&B en weet zeker dat nog vele mensen dat zullen doen. De uitleg mbt het keukenblokje is me duidelijk.
Hartelijk dank voor de goede zorgen en het delen van deze mooie plek.

Met vriendelijke groet, Jeannette Pijman

Ps. Ik geef nooit recensies of opmerkingen buiten het gastenboek om. Wel mond op mond reclame en dat zal ik zeker positief doen!

                                                                                            _________________________

                                                     24-25 oktober 2015

Wat een super mooi huisje ! We hebben genoten van de heerlijke bank om na een dag wandelen in weg te zakken, het uitzicht op de mooie herfstkleuren in de tuin en niet te vergeten het heerlijke ontbijt ! Echt alles tot in de puntjes verzorgd. Wie weet tot een volgende keer.

Groetjes, Andrë & Esther van Tol

                                                                                             _________________________