Recensies 2017

Terug naar B&B Uit het Gastenboek

Terug naar B&B Uit het Gastenboek


                                               3 januari 2017


Ad en Ria, hartelijk dank voor een fijn verblijf. Wat een rust! En voor wat betreft Wifi, wat fijn dat jullie dat hier niet hebben!  Nu kan iemand die electrosensitief is ook hier verblijven (zoals ik). De hoogfrequente straling is hier bijzonder laag < 2 microWatt/m2. We hebben hier goed geslapen en ontbeten.

Bedankt!  Joop en Anja, Tilburg

                                                              _________________________

                                               29 maart 2017


Wat een prachtige plek. Hartelijk dank voor jullie lieve gastvrijheid

Inge & Loes

                                                              _________________________

                                               9 april 2017

 

We hebben genoten van de heerlijke vogeltuin. De ontvangst was hartelijk en gezellig. Het huisje prima en sereen. Ontbijtje heerlijk !  We (de drie dier&natuur nerds) hebben een heerlijk weekeindje gehad.

Bedankt!  Jmarlies & Maartje & Nanine

                                                              _________________________

Beste Ad en Ria,                        14 mei 2017


We hebben een heerlijk weekeind hier gehad, genoten van de natuur, rust en eigen plekje. Gisteren gefietst en ‘s avonds naar D’n Dries gewandeld waar we heerlijk hebben gegeten. Na een heerlijk ontbijt gaan we nog wandelen en dan weer terug naar Woerden, vlakbij de plek waar Ad heeft gewoond. Wat toevallig!

Anneke + Yvonne

                                                              _________________________

Beste Ria en Ad,                        5 juni 2017


Proficiat met jullie mooie B&B, prachtig ingericht, smaakvol en rustig en kraaknet !  Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid op een “onverwacht” bezoek. Voor ons was het heerlijk te mogen verhuizen van de Pinkster-kermis naar de rustige hoeve. Prachtige tuin en omgeving, voor ons alleszins een wens om nog eens terug te komen !  


Van harte, Kristof en Wivine uit Heestert, België.                                                              _________________________

Beste  Ad en Ria,                        18 juni 2017


Bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben genoten van jullie B&B, jullie welkom, jullie ontbijt! Super! Ondanks de gemeente-perikelen hebben jullie er iets heel sfeervols van gemaakt. De omgeving is hier ook schitterend. En weer terug naar de rust bij de B&B. We hebben een geweldig weekend gehad. Veel succes verder met jullie B&B en vakantiewoning!


Groetjes Ron & Margreet uit Vollenhove (OV)                                                             _________________________