Anny's hoeve Wie zijn wij Route en Entree Omgeving Algemene voorwaarden GastenABC B&B Anny's hoeve Vakantiewoning Anny's hoeve

Boeking:

1: Een boeking is pas definitief als in de week na de boeking, en zo mogelijk, uiterlijk één week voorafgaand aan de aankomst datum, minimaal de helft van het te verrekenen bedrag is overgemaakt op     

     IBAN: NL29INGB0004115790

    ten name van M.F. de Jager-Knippels  te Helvoirt

    (BIC: INGBNL2A)


2: Het resterende bedrag dient uiterlijk bij inchecken contant te worden verrekend of op bovengenoemde rekening te zijn bijgeschreven. Ter plaatse pinnen is niet mogelijk.

 

Annulering:

3: Annulering van de boeking kan kosteloos tot uiterlijk twee weken vóór de in de boeking aangegeven aankomst datum.

    Bij annulering tot één week  voor de aankomst datum is een bedrag van 25 euro     verschuldigd.

    Bij annulering korter dan één week voor de aankomst datum is 50 euro verschuldigd.

    Bij annulering op de aankomst datum zijn  de kosten van de eerste nacht verschuldigd.


Aansprakelijkheid:

4: Anny’s hoeve is in de persoon van haar beheerder niet aansprakelijk te stellen voor schade aan de personen of eigendommen van haar gasten tijdens hun verblijf in en rond de Bed and Breakfast of vakantiewoning, tenzij deze schade voortkomt uit direct handelen van de beheerder of van personen voor wiens handelen hij verantwoordelijk is.


Gebruik van de verblijfsruimten:

5: De gehele Bed and Breakfast en de vakantiewoning dienen rookvrij gehouden te worden.

6: Huisdieren en kinderen vallen, gezien de vormgeving en inrichting van de beide verblijfs-ruimten, niet onder de doelgroep.

7: Het is alleen de personen die bij de boeking zijn aangemeld, toegestaan de verblijfs- ruimten en de buitenruimte die erbij hoort, te gebruiken. Het op uw  beurt ontvangen van andere gasten of het uitwisselen met andere gasten, is niet toegestaan.


Bij een definitieve boeking gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden.