De makkelijkste aanrijd route is via de A59, de snelweg langs Den Bosch en Waalwijk.

1: Neem afrit 42 (het “Ei van Drunen”), Heusden/Drunen/Elshout en houdt de richting Drunen/Elshout aan naar en bij de twee eerste rotondes direct na het  “Ei”.

2: Bij de derde rotonde neemt u de tweede afslag naar de Lipsstraat. Bij de volgende rotonde rijdt u rechtdoor naar de Duinweg.

3: Deze helemaal uitrijden en juist voorbij Manege “Den Dries” afslag Cromvoirt/ Helvoirt linksaf nemen. U rijdt dan op de Margrietweg.

Na Manege De Hoge Heide ( foto rechts) aan de rechterkant van de weg, komt u na een wegversmalling en een S-bocht bij een boerderij, ook rechts van de weg.        

Dit is “De Margriethoeve”,  Margrietweg 24 (tweede foto).

4: Bij deze boerderij linksaf naar Anny’s hoeve, Margriet 1, zie de bordjes aan de lantaarnpaal, richting de bosrand over een half verhard pad. Bij de bosrand weer linksaf naar Anny’s hoeve.

Als de entree nog is afgesloten door een ketting, deze a.u.b. over  het linker hek hangen en niet op de grond leggen en er overheen rijden. Dan houdt de volgende gebruiker ook schone handen.

Op het parkeervak na de toegang rechts, langs de bosrand, kunnen de gasten van de vakantie woning hun auto neerzetten. Voor de B&B rijdt u door langs de boerderij en houdt dan links aan. De parkeerplaats bevindt zich voorbij de carport, rechts.

Bij gebruik van een navigatie toestel kunt u het beste het adres Margrietweg 24 te Helvoirt ingeven omdat het adres Margriet 1 niet aan een digitaal vastgelegde weg ligt.
Anny's hoeve Wie zijn wij Route en Entree Omgeving Algemene voorwaarden GastenABC B&B Anny's hoeve Vakantiewoning Anny's hoeve

Anny’s hoeve

*

Margriet 1,

5268LV

Helvoirt

0416 376423


*

1

2

3

4

In principe zult u met uw gezelschap, of dat nu één, twee of meer personen zijn, de enigen zijn die tijdens uw verblijfsperiode van de Bed and Breakfast gebruik maken. U zult de voorzieningen dus nooit hoeven te delen met onbekenden. De vakantiewoning wordt apart van de Bed and Breakfast verhuurd.Rechter foto: Hoeve toegang en pad naar de vakantiewoning en de Bed and Breakfast