Recensies 2015


Terug naar Vakantiewoning Uit het Gastenboek

Terug naar Vakantiewoning Uit het Gastenboek


Beste Ad  en Ria !                                  17-5-2015

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van jullie tuin en de mooie omgeving. De 2e dag was regenachtig, maar we hebben toen het prachtige vestingstadje Heusden bezocht. Vandaag mooi weer en buiten gegeten. We hebben genoten en wie weet, tot ziens !

Eef, Willy, Ap en Annie

                                                                                            _________________________

Beste Ria en Ad                                    30-7-2015

Aan de vooravond van ons vertrek uit het gastenverblijf van Anny’s hoeve nog een korte krabbel. We hebben écht genoten hier; allereerst de warme ontvangst met een gezellig kopje thee mét, aan de tafel van het lieflijke voorhuis, verder de hulp bij de fietsen stellen, de tips voor mooie tochten in de omgeving Foto’s kijken van hoe het was en hoe het nu, na jaren van noeste arbeid, is geworden,,,, een plaatje! En de gesprekkenover meer diepgaande zaken, heel vertrouwd, heel bijzonder. Dank jullie wel, voor alles!!! Veel geluk, met elkaar én jullie (klein)kinderen en een hartelijke groet van ons,

Wim en Anja Anholts

                                                                                           _________________________

Beste Ria en Ad                                    6-8-2015

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne week in jullie vakantiewoning. De warme ontvangst en uitgebreide rondleiding en de fijne gesprekken hebben wij als zeer bijzonder en lief  ervaren .We hebben genoten van de mooie omgeving op de fiets en te voet, ook Den Bosch is zeer de moeite waard. Het weer was super en kon niet beter. Wij hebben veel waardering hoe jullie dit doen, met veel liefde en zorg. Het ga jullie goed samen en wie weet tot een volgende keer.

Liefs,  Hirzo en Aagje Schuurman

                                                                                          _________________________

Beste Ria & Ad                                    9-8-2015

Bedankt voor de goede zorgen en de leuke inrichting. We hebben het erg fijn gehad hier. Veel succes en hartelijke groeten.

Maaike en Evelien

                                                                                         _________________________

                                                                24/9/15

Dank, alles was super.  Ad & Ria - lieve warmtevolle gastvrije mensen.  Natuur hier volop rondom de vakantie-woning.  Komen en gaan na 3 overnachtingen met volle tevredenheid en big smile.

Liefs,  Piet en José Hoeks, Westerhoven.

                                                                                         _________________________

Beste Ria en Ad                                    23-10-15

Bedankt voor alles, van de hartelijke ontvangst  tot het prachtige natuurhuisje. Een prachtig natuurgebied als achtertuin ! En wat een herfstkleuren….  We hebben enorm genoten en we zijn weer helemaal tot rust gekomen.

Hartelijke groeten, Tirza & Alexander (Rotterdam)

                                                                                           _________________________

                                                                 26-10-15

Wat een vriendelijke ontvangst; welkom op een geharkt pad, verse bloemen, thee mët. Wat een schitterend voorhuis; de vele klusuren zie je eraan af, een sfeervolle mooie inrichting, prima inventaris, schoon en voorzien van frisse geurtjes. Wat een prachtige locatie; prachtige wandelingen gemaakt direct vanuit het huis. Wat…. was het leuk om hier te zijn op deze unieke plek!

Heel veel succes verder! Gerard, Yvonne, Djoeka en Ymre                                                                                           _________________________