Recensies 2019 Terug naar Vakantiewoning Uit het Gastenboek

Terug naar Vakantiewoning Uit het Gastenboek


Anny’s hoeve                                              25 - 28 februari 2019

Wij waren hier met die uitzonderlijk, record-warme dagen, met 18 - 20 graden en uitbundige zon & weinig wind. Lekker buiten in het zonnetje gezeten. Wat hebben we genoten van de vele vogels die hier zongen; echt een vogelparadijsje! Heerlijk geslapen, met het bed op een super leuk plekje, \o’n opkamertje. Gefietst en genoten van de Loonse en Drunense duinen & de Kampina.

Dank voor de gastvrijheid! Jaap en Jantine.

                                                                                                      ________________

                                                                     12 mei 2019

Wat heerlijk dat jullie deze idyllische plek met anderen willen delen, Ad en Ria. En wat een gastvrije, persoonlijke ontvangst; niet alleen vanwege de koffie met iets lekkers. We hebben genoten van het verblijf in het voorhuis wat er perfect uit zag en erg gezellig was met de mooie bloemstukjes. Subliem!

Dank jullie wel.     Bert  en Wilma

P.S.: De omgeving is ook de moeite waard.

                                                                                                      ________________

Beste Ad & Ria                                           2 / 6 / 19

Bedankt voor jullie grote gastvrijheid, gezelligheid en zorgzaamheid. Een fijne plek, ‘t was te kort. Mochten jullie verhuizen, laat me het weten  :-), en anders tot ziens voor een herhaald toeristisch verblijf.

 Hartelijke groet,   Martijn.

                                                                                                     ________________

Beste Ad en Ria                                           14 juni 2019

Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier gemaakt. Een soort oase tussen de bedrijvigheid van de aspergestekers (overigens ook heel leuk en leerzaam om te zien/ervaren hoe hard er gewerkt moet worden voor die lekkernij). Jullie voorhuis heeft ons zorgzaam omarmd en in de pas gehouden. Een heerlijke omgeving hier. Volop in de natuur, maar ook volop horeca voor een fijn terras of culiumaire stop. Het weer moet een beetje meezitten, maar wij hadden geluk, zeker gezien de rest van het land en zelfs Europa! We wensen jullie nog een fijne tijd met leuke gasten en vice versa!

Lo en Baukje (Zuidwolde, Drenthe)

                                                                                                     ________________

Beste Ad en Ria                                           22 jnui - 6 juli 2019

Het was heerlijk om de vakantie te beginnen met thee en gebak en een leuk gesprek! 14 Dagen hebben wij gezeten in het voorhuis. Wat een tijd en liefde is er gestoken in het verbouwen van dit huis en het aanleggen van de tuin. Een prachtige plek. Dagelijks kwam de eekhoorn even langs. Bedankt voor jullie warmte en zorg om het ons naar de zin te maken, dat is zeer zeker gelukt. Jullie zorgen voor een fijne sfeer waar je absoluut tot rust komt! De omgeving is prachtig, ik denk dat nu de fietsen toe zijn aan rust. Nogmaals bedankt!!!

Groeten, Hans en Henriëtte

                                                                                                     ________________

Beste Ad en Ria                                           9 -16 aug. 2019

In plaats van kamperen in de zon, kwamen we hier schuilen voor de regen en om te genieten van het prachtige voorhuis! Heerlijke ontvangste, appeltaart met ijs, geweldig! De zon heeft gelukkig ook nog geschenen, we hebben van haar genoten in jullie prachtige tuin. Wat een werk om dat allemaal te onderhouden… We hebben heerlijk gelezen, met droog weer gewandeld en genoten van de mooie natuur en de plaatsjes in de omgeving. Bij terugkomst een heerlijk kopje munt-thee uit jullie tuin en ‘s-avonds als knabbeltje wat walnoten (natuurlijk ook uit de tuin).

Hartelijk dank, Dirk en Margret

                                                                                                     ________________

Beste Ad & Ria                                           2 t/m 6 sept. 2019

Wat een heerlijke rust in jullie natuurhuisje. Wij hebben een paar gezellige dagen bij Anny’s hoeve gehad. Wij, als Noord-Hollanders, wisten niet dat Brabant zo mooi is. Gastvrij en aardig, het klopt echt! Bedankt dat wij van jullie pracht mee mochten genieten, het gaat jullie goed!

Met vriendelijke groeten van Bert & Ingrid

                                                                                                     ________________