Anny's hoeve Wie zijn wij Route en Entree Omgeving Algemene voorwaarden GastenABC Accomodatie Tarieven Kalender Uit het Gastenboek

Boeking:

1: Een boeking is pas definitief als in de week na de boeking, en zo mogelijk, uiterlijk één week voorafgaand aan de aankomst datum, minimaal de helft van het te verrekenen bedrag is overgemaakt op     

     IBAN: NL29INGB0004115790

    ten name van M.F. de Jager-Knippels  te Helvoirt

    (BIC: INGBNL2A)

2: Het resterende bedrag dient uiterlijk bij inchecken contant te worden verrekend of op bovengenoemde rekening te zijn bijgeschreven. Ter plaatse pinnen is niet mogelijk.

 Annulering:

3: Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Bij annulering binnen 24 uur na het boeken hebt u recht op volledige restitutie van het   boekingsbedrag.

- Bij annulering tot de 14de dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten   25% van de verblijfskosten.

- Bij annulering vanaf de 14de tot de 7de dag voor aanvang van het verblijf bedragen de   annuleringskosten 50% van de verblijfskosten .

- Bij annulering vanaf de 7de dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten   75% van de verblijfskosten.

- Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van   de verblijfskosten.

Het wettelijke herroepingsrecht is uitgesloten ten aanzien van het huren van het vakantiehuisje. Indien een boekings(verzoek) geannuleerd moet worden, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van u.


Heeft u een verzekering afgesloten en heeft u uw reservering moeten annuleren wegens een voor de verzekering geldige en aantoonbare reden, dan heeft u mogelijk recht op restitutie. Neem hiervoor contact op met uw verzekering.


Voor de gasten die de vakantiewoning hebben geboekt via Natuurhuisje.nl, gelden de bij Natuurhuisje  geaccepteerde voorwaarden.

Aansprakelijkheid:

4: Anny’s hoeve is in de persoon van haar beheerder niet aansprakelijk te stellen voor schade aan de personen of eigendommen van haar gasten tijdens hun verblijf in en rond de vakantiewoning, tenzij deze schade voortkomt uit direct handelen van de beheerder of van personen voor wiens handelen hij verantwoordelijk is.

Gebruik van de verblijfsruimte:

5: De gehele vakantiewoning dient rookvrij gehouden te worden.

6: Huisdieren, baby’s en kinderen vallen, gezien de vormgeving en inrichting van de verblijfsruimte, niet onder de doelgroep.

7: Het is alleen de personen die bij de boeking zijn aangemeld, toegestaan de verblijfsruimte en de buitenruimte die erbij hoort, te gebruiken. Het op uw  beurt ontvangen van andere gasten of het uitwisselen met andere gasten, is niet toegestaan.

Bij een definitieve boeking gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden.