De makkelijkste aanrijd route is via de A59, de snelweg langs Den Bosch en Waalwijk.

1: Neem afrit 42 (het “Ei van Drunen”), Heusden/Drunen/Elshout en houdt de richting Drunen/Elshout aan naar en bij de twee eerste rotondes direct na het  “Ei”.

2: Bij de derde rotonde neemt u de tweede afslag naar de Lipsstraat. Bij de volgende rotonde rijdt u rechtdoor naar de Duinweg.

3: Deze helemaal uitrijden en juist voorbij Manege “Den Dries” afslag Cromvoirt/ Helvoirt linksaf nemen. U rijdt dan op de Margrietweg.

Na Manege De Hoge Heide ( foto rechts) aan de rechterkant van de weg, komt u na een wegversmalling en een S-bocht bij een boerderij, ook rechts van de weg.        

Dit is “De Margriethoeve”,  Margrietweg 24 (tweede foto).

4: Bij deze boerderij linksaf naar Anny’s hoeve, Margriet 1, zie de bordjes aan de lantaarnpaal, richting de bosrand over een half verhard pad. Bij de bosrand weer linksaf naar Anny’s hoeve.

De entree is afgesloten met een poort. We zijn natuurlijk thuis, dus bel ons even op om de poort voor u te openen. Na aankomst krijgt u een afstandbediening in bruikleen om zelf de poort te kunnen openen. Het sluiten gebeurt automatisch na korte tijd.

Op het parkeervak na de toegang rechts, langs de bosrand, kunnen de gasten van de vakantie woning hun auto neerzetten.

Bij gebruik van een navigatie toestel kunt u het beste het adres Margrietweg 24 te Helvoirt ingeven omdat het adres Margriet 1 niet aan een digitaal vastgelegde weg ligt.
Anny's hoeve Wie zijn wij Route en Entree Omgeving Algemene voorwaarden GastenABC Accomodatie Tarieven Kalender Uit het Gastenboek

Anny’s hoeve

*

Margriet 1,

5268LV

Helvoirt

0416 376423


*

1

2

3

4

Rechter foto: Hoeve toegang en pad naar de                        vakantiewoning.

                       De ketting is verwijderd en de                        poort is standaard gesloten.